Tilbygning

Tilbygning​ til din drømmebolig

Går du med tanker og drømmer om at få en tilbygning til dit eksisterende hus? Hos Midtjysk Murer ApS hjælper vi dig med at realisere din drøm om en tilbygning.
En tilbygning eller en ombygning kan være en god idé til dig, der ønsker lidt mere plads eller ønsker at disponere boligen på en ny måde. Måske der er et ekstra familiemedlem på vej, måske i ønsker at få en ekstra stue, eller noget helt tredje. Uanset tankerne og formålet, kan vi hjælpe jer godt på vej med en tilbygning.

Gode materialer og gennemtænkt byggeproces

Hos Midtjysk Murer ApS anvender vi kun gode byggematerialer og en gennemtænkt byggeproces. Det er din garanti for solidt kvalitetsarbejde uden unødige bekymringer.

Vi har gennem årene udført masser af tilbygninger, hvorfor vi også er fulde af gode idéer til dit projekt, som du kan anvende som inspiration, så vi i fællesskab finder den bedste løsning til din tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud her

Vi tilbyder tilbygning til huset eller sommerhuset af høj kvalitet til gode priser. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os på telefon 22 47 08 95 for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Ønsker du at sende en e-mail på mail@mjmurer.dk, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Omfugning af murværk

En renovering af ejendommens udvendige fuger vil resultere i, at ejendommen vil fremstå nyere og mere velholdt. Efter omfugningen vil ejendommen være mere solid og sund.

Hvad er fordelene så ved omfugning?

Generelt er omfugning en god investering på flere områder:

  • Ejendommens murværk forbedres
  • Helhedsindtrykket forbedres
  • Murværket vil blive solidt og sundt
  • Øger ejendommes værdi
  • Fjerner eventuelle fugtgener
  • Forbedre sandsynligvis indeklimaet

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os