Nyt badeværelse

Nyt badeværelse kan pifte dit hjem op

Hos Midtjysk Murer ApS hjælper vi dig, hvad enten du ønsker et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering. Vi står klar til at hjælpe alle kunder i områderne omkring Sunds, Herning og Ikast.

Vi har stort erfaring i branchen, og du kan derfor trygt vælge os som din samarbejdspartner. Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi leverer altid et godt resultat til konkurrencedygtige priser.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer først og fremmest an på, hvor stort et badeværelse, der er tale om samt hvilke materialer, du vælger. Vi nyder at rådgive mine kunder i forbindelse med, hvilke ting der passer bedst til størrelsen på dit badeværelse samt hvad der bedst matcher dine behov.

Ønsker du en renovering af badeværelse, kan du med fordel vælge os som samarbejdspartnere. Vi laver ikke bare badeværelset, men rådgiver dig også i retningen mod dit drømme badeværelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mangler du inspiration og rådgivning til et nyt badeværelse, står vi klar til at hjælpe dig. Vi giver altid en god pris, men går aldrig ned på kvalitet. Glæder os til at imødekomme dine krav og ønsker.

Kontakt os på telefon 22 47 08 95, eller skriv til vores e-mail: mail@mjmurer.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden.

Glæder os til at høre fra dig.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os